Kurser for stressramte


Jeg har haft stress.


Det står jeg fuldstændig ved. Og hold op, hvor var det belastende!


Det ramte mig på alle parametre - det var hårdt, det var ydmygende, nedbrydende og opslidende, og jeg kunne ikke hjælpe mig selv ud af det. Kunne ikke se, hvad der var godt for mig. Det tog meget lang tid, og tærede på mine sociale relationer, min økonomi og min selvrespekt.


I dag er jeg videre. Et godt stykke endda. Det skal ikke forstås sådan, at jeg ikke af og til mærker, at jeg belastes over min grænse. Men jeg har nu nogle metoder til at håndtere det kaos, der opstår i mig, så overbelastningen ikke får has på mig.


Jeg opsøgte blandt andet en dygtig behandler, der altid afsluttede konsultationen med disse ord: Nu skal du huske at nyde livet!

Det gjorde mig helt perpleks. Nyde? Hvordan? Jeg måtte google "nyde livet". Langt ude, ikke! Der dukkede i øvrigt en hel masse restauranter og forlystelsesparker op, når jeg googlede. Jeg var ikke dér, hvor bøffer, rødvin og karruselture var en nydelse.


I dag kan jeg nyde livet. Jeg kan gå en stille tur. Jeg kan glæde mig til at være sammen med andre mennesker. Jeg kan sætte mig mål, som er en glæde både at gå til og at gennemføre. Og jo, jeg kan nyde gode måltider eller en tur i teatret.Undervejs har jeg tænkt på, hvad der mon kunne have hjulpet mig, mens jeg havde det allerværst.


Derfor har jeg sammen med Lone lavet et kursus for stressramte. Vi kalder det "VIDERE UDEN STRESS", og vi fylder det med gode sager.


Lone har en 5-årig uddannelse som psykoterapeut bag sig. Hun har stor succes med at hjælpe navnlig børn og unge ud af problemer med for eksempel angst og stammen. Se hendes hjemmeside her: ln.hypnose.dk


Vores kursus bygger på selvhypnose og kreativitet.

Det strækker sig over fire dage med tre overnatninger her på Falster, hvor der er ro og tid til fordybelse.


Det første kursus ligger i uge 43. 

Fra tirsdag d. 23. til fredag d. 26. oktober.

Der er plads til 5 deltagere, og programmet får du ved at henvende dig til os på mail eller telefon.


Min mail er: kh.juli@live.dk / Telefon: 20 45 95 10 eller 54 43 03 17
© Copyright. All Rights Reserved.