Lidt om mig selv...

Det er mig, der står bag Frøken Feilberg. Jeg hedder Anne Kirstine til fornavn og er født ind i denne gamle slægt, hvor det vrimler med frøkener, hvoraf enkelte altså blev til fruer og førte slægten videre.


Det lykkedes blandt andre mig at sætte tre håbefulde poder i verden. Så jeg har altså en slags erfaring i at være rollemodel. Men spørg ikke mig, hvordan det er gået. Jeg er inhabil.


Jeg voksede selv op lige nordvest for whiskybæltet med to meget alternative forældre, der bar deres fædrene arv rigtig flot.

Min mor holdt balancen mellem at være født med en lille sølvske i munden og alligevel bo med ryatæpper, rygeforbud og mikromakromad. Min far, der var mere jordbunden, skønt opvokset på Frederiksberg, havde både en gammel fiskerkutter sammen med vennerne og tid til at lære mig at lodde printplader og synge med på alt fra Beatles til Lille sommerfugl. Vi boede i en etter med koldt vand og toilet i den næste opgang. Det gik :)


Jeg fik mig både en realeksamen, en studentereksamen og en et-årig HH. Og så en lærereksamen. Senere tog jeg en kandidateksamen i kulturformidling, -journalistik og dansk som andetsprog.


Siden 1989 har jeg været bosiddende på Falster i et 100 år gammelt hus med højt til loftet og masser af plads omkring mig.


Det er min base, og jeg holder af dette liv, hvor jeg til hver en tid kan tage nordpå for at gyse over trafikken, menneskemylderet og uroen i København, og så bare glide ned ad motorvejen for at være her i alt det grønne på en time og et kvarter.


I mit hus kommer mennesker fra alle verdenshjørner, og jeg glæder mig over ethvert besøg.


Selv om min hjemmeside oser af mangler (blandt andet på fotos), vil du nok bære over med mig. Det hele er på vej. Processen er god, så spørg mig, hvis der er noget, du savner!

© Copyright. All Rights Reserved.