Skrivekurser

Skrivekurser


 

Der er intet, jeg hellere ville end skrive dagen lang. Fortælle, berette, digte, fabulere og bringe budskabet ud til al verden.


Men det kniber med det sidste. At få det ud.

100-vis af tekster til skole, gymnasium, seminarium, universitet er blevet tilpasset den form, de skulle have, og sendt af sted til det snævre publikum, der registrerede, vurderede og sandsynligvis for evigt glemte indholdet.


Men jeg vil mere. Og det vil du måske også?


Skrivning er en proces. En igangværende proces. Et stykke arbejde, der kan sammenlignes med at male en dør, løse en matematikopgave eller strikke en trøje: man starter i det øverste venstre hjørne, går så gruelig meget igennem, trævler op, sletter, maler over, ombestemmer sig, og ender i det nederste højre hjørne med et resultat, man måske er tilfreds med.


Er man ikke tilfreds, må man på den igen. Bliver man tilfreds, kan man vove et øje og lade andre læse med. Så er det i gang igen, hjem og tilrette og overveje om den kritik, man fik, kunne gøre teksten bedre.


Ingen, jeg gentager INGEN, sætter sig ned og skriver en færdig tekst fra begyndelse til slut uden at ændre noget undervejs.


Vil du i gang, så tilmeld dig et skrivekursus. I efteråret 2018 og foråret 2019 har jeg kurser på aftenskolen i Nykøbing Falster.  Jeg indsætter link, så snart programmet er klart.


Har du brug for et personligt kursus, kan jeg hjælpe dig med din tekst over nettet.

Vi bygger et kursus op efter dit behov.


Kontakt mig for yderligere information på kh.juli@live.dk 

 


© Copyright. All Rights Reserved.